Sådan finder du det bedste forbrugslån

Sådan finder du det bedste forbrugslån

I dag er udbudet af forbrugslån steget markant i forhold til for få år siden. Dette skyldes primært, at det har været muligt at tage et lån hos en online bank og at mange butikker også tilbyder den service. Ofte i samarbejde med en online bank. Det kan være svært at finde det bedste forbrugslån, men der findes hjemmesider, der tilbyder at hjælpe med at finde det. Samtidig med at de har en oversigt over, de låneudbydere de anser for at have de bedste forbrugslån her og nu.

Hvad er et forbrugslån

Et forbrugslån er kendetegnet ved, at det finansere som navnet også hentyder forbrug. Det kan være alt fra en telefon eller en hyggelig tur i byen eller til lidt større køb som f.eks. køkkenmøbler eller badeværelse.

Et andet kendetegn er også at løbetiden på et forbrugslån typisk er kort. Ofte under et år. 

Nogle butikker tilbyder at man kan låne penge til eks. en ny computer rentefrit og betale tilbage indenfor en kort periode. 1-2 år typisk. Der hvor de tjener penge er, at det koster et beløb at få lånet, ofte under 500 kr og samtidig er det dyrt, hvis du misligeholder lånet. Det kan koste mange penge, hvis du en måned glemmer en afbetaling eller ikke kan betale. Men husker du at betale til tiden, kan det være en nem og billig måde at låne penge til eks. en ny computer, som kan være svær at undvære, hvis den er gået i stykker. 

Det er nemt at få et online forbrugslån

Modsat lån, der ansøges om i en almindelig traditionel bank er et online lån kendetegnet ved, at låneproceduren er hurtig og nem, samt at der er meget få krav tilknyttet til at få et lån godkendt. Ofte tager det kun få minutter at få en ansøgning godkendt og man vil have pengene på sin konto indenfor få timer. Som udgangspunkt kræver det, at du har et NemID, en aktiv emailadresse og så må du ikke stå i RKI. 

Når du ansøger skal du oplyse hvor meget du ønsker at låne, hvor længe du vil være om at tilbagebetale og så skal du nogle gange fremvise dokumentation for en indtægt. Typisk 3 måneders lånsedler. 

 

 

 

 

admin

Lukket for kommentarer.