Hvordan du kommer til tops med SEO

Hvordan du kommer til tops med SEO

Så du har besluttet at du vil til at SEO optimere din eller din virksomheds hjemmeside, men du er lidt usikker på hvordan det nu er, at du kommer til tops i googles øjne, så din virksomhed kan få så meget organisk trafik som den overhovedet kan trække – og det er forståeligt, organisk trafik er lig med gratis potentielle kunder, som med godt indhold på din hjemmeside forhåbenligt bliver til loyale kunder i en fart. 

Nedenfor finder du lidt tips og tricks til hvordan du bedst tilgår SEO. 

 • Interne og eksterne links hjælper på synligheden
  Interne links kan være med til at hjælpe dine læsere og potentielle kunder med at finde alt muligt andet relevant materiale – selvfølgelig på din hjemmeside. Ved at sende brugeren rundt på din egen hjemmeside bliver de også i butikken længere – også noget google godt kan lide. 

  Har din hjemmeside en lav afvisningsprocent og en høj tid på hjemmesiden, så er chancerne enormt gode for at google favoriserer dig over dine konkurrenter fordi google opfatter disse to parametre som identifikatroere på om dit indhold er relevant og skaber værdi for dem der læser det. Derudover hjælper interne links også med at fordele styrken af dine forskellige sider på hjemmesiden – noget der giver google mulighed for at vurdere det hele bedre. 

  Eksterne link er når andre hjemmesider – enten købt eller bare fordi de virkelig godt kan lide dig – vælger at linke til din hjemmeside fra deres egen. Grunden til at nogle vælger at gøre det, er egentligt ret lige til at forstå. Ved at linke til kilder, der understøtter dit indhold er det med til at bygge en vs mængde troværdighed op omkring dit brand og dine produkter. For nogle er eksterne linkbuilding et absolut no-go, men hvis det giver mening og er relevant for læseren, bør du ikke holde dig tilbage med at få linket til andre.

 • En måde er at vise din ekspertise, autoritet og troværdighed frem på hjemmesiden.
  Når vi browser rundt på internettet, er der meget rod derude, men der er også eksperter der rådgiver potentielle købere og virker virkelige troværdige – dette er en af de bedste salgsteknikker på internettet. Det er utroligt vigtigt at du har et fagligt grundlag for det arbejde du laver. Du skal udstråle det, i dine møder med kunder og på din hjemmeside. 

  Den regel er ekstra vigtig, hvis du laver indhold til din hjemmeside som blogs og andet hvor nogle mennesker læser det og tager det for gode varer. 

Læs mere om SEO bureau Århus her

admin

Lukket for kommentarer.