Spil beer pong og få en sjov aften sammen med vennerne

Spil beer pong og få en sjov aften sammen med vennerne

Beer pong er et nyt drikkespil, der hurtigt er ved at blive rigtig populær i Danmark. Den første gang jeg selv stiftede bekendskab med spillet var i TV serien House of cards, hvor Claire Underwood spiller imod udenrigsministeren, samtidig med at de diskutere den russiske præsident, spillet suverænt af vores egen Lars Mikkelsen. Fordelen ved beer pong er at det ikke kræver alverden for at kunne spille. Du skal bruge et almindeligt bord, 18 plastik krus, en bordtennisboldt og en frygtelig masse øl. Det er et spil, hvor du rolig kan regne med at i alle sammen i større eller mindre grad bliver fuld.

Hvor stammer beer pong fra

Beer pong er et drikkespil der oprindeligt stammer fra USA, men det er hurtigt ved at blive meget populært i Danmark. Så populært at der allerede er et uautoriseret Danmarksmesterskab i beer pong. Der er mange forskellige regler i hvordan man spiller beer pong, men til mesterskaberne spilles der efter de officelle  beer pong regler, som kan findes på internettet.

Spil beer pong på din lokale bar eller cafe

Som allerede nævnt er det ikke et spil der ikke kræver det store og derfor kan det også spilles hjemme som ude. Som barejer er det et genialt spil som kan sælge mange øl samtidig med at dine gæster får en sjov aften. Det er muligt at få beer pong borde, der kan stå fast i baren eller cafeen men det er også muligt at få borde der kan slås op, hvis der er behov og lyst til at spille. 

Beer pong reglerne

Som nævnt er der et utal af forskellige regler men her er dem jeg har spillet efter. 

Dan 2 hold, 2-3 spiller på hver hold. Der stilles 9 glas op på hver side, men med øl i. Hvor meget eller lidt bestemmer i selv. Derefter glæder det om at ramme modstanderens glas med bordtennisbolden. Hvis du rammer skal en fra det andet hold drikke og du får et ekstra skud. Det tomme glas fjernes. Det gælder om at ramme modstanderens glas og den der først får ramt dem alle har vundet. Det er selvfølgelig tilladt at drikke og håne modstanderen og på alle mulige måder få deres koncentration ødelagt, når det er deres tid til at kaste og ramme.

admin

Lukket for kommentarer.