Prøv dogging – det er sjovt at dyrke sex i det fri

Prøv dogging – det er sjovt at dyrke sex i det fri

Dogging er kommet for at blive, og det er en spændende, pirrende måde at udforske sexlivet på, med stor chance for orgasme. 

Måske ved du ikke hvad dogging helt præcist er? Det kan være at begrebet ringer en klokke; aviser og sladderblade har brugt spalteplads på at skrive frække historier om dogging-steder i Danmark. Du kan finde dogging-fun her: Find mere om dogging-fun

Dogging rummer mange muligheder for seksuel leg, og er i familie med voyeurisme, gangbang og ekshibitionisme. I det følgende kan du læse nogle spørgsmål, som ofte opstår, når man bliver interesseret i at prøve dogging:

Hvad er dogging?

Kort fortalt er dogging det at dyrke sex i offentlig eller semi-offentlige omgivelser. Det foregår som regel udenfor, på stranden, i skoven, på parkeringspladser i en bil. Og dem der dyrker dogging, vil gerne ses på. 

I Danmark kan du møde andre i dogging-fællesskaber online, aftale et frækt møde, eller måske blot invitere nogle til at se på de seksuelle aktiviteter. 

Hvad betyder ordet dogging?

Der er flere forsklaringer på udtrykkets opståen, nogle mener udtrykket handler om at jagte, søge og følge efter, andre mener det refererer til den undskyldning som øjenvidner til sex i det fri bruger: Jeg går bare tur med hunden!?

Er dogging ulovligt?

Det er ikke ulovligt at dyrke sex med andre samtykkende voksne ude i den danske natur, men sørg for at opsøge steder, som er afsondret, så uvedkommende ikke støder på jer, mens det går hedt til. Du kan bruge et dogging-kort til at finde steder, hvor legen kan foregå: Find mere om dogging-fun

Hvem dyrker dogging i det fri?

Det er mennesker i alle aldersgrupper, der dyrker sex i det fri. Oftest er det mænd, der kigger på de seksuelle aktiviteter, og dem der kan lide at se på er ofte heteropar. Men homoseksuelle og bisexuelle kan sagtens deltage eller se på. Generelt har mennesker, der dyrker dogging en mere åben seksuel indstilling.

Hvor foregår dogging?

Du kan få kontakt med andre dogging-interesserede på online fællesskaber, og adgang til detaljerede hotspots i Danmark, hvor der dyrkes sex i det fri. 

Eller du kan prøve lykken og opsøge afsondrede områder ved strand, skov og på parkeringspladser, hvor mange holder af at dyrke sex i de parkerede biler, mens andre får glæde af at se på. 

Hvorfor laver folk dogging?

Svaret er simpelt: Det er ophidsende at dyrke sex offentligt, kombineret med spændingen ved at blive opdaget og set på. 

 

 

admin

Lukket for kommentarer.